中文 英文 法文
登录
合作伙伴
当前位置: 首页 > 学院概况 > 合作伙伴 > 正文

PLASTIC

发布者:发布日期:2017-01-03

https://www.plasticomnium.com/en/

中文介绍:

创建于1947年的彼欧公司是法国一家上市企业,并由创始人家族持有多数股权。在过去近70年的历程中,公司只有三任董事长,这使公司能保持持续的愿景和稳定性。

对彼欧公司来说,成为一个家族企业意味着能按照自己的节奏成长,并做出最有利于股东、顾客、供应商、机构和员工等利益相关者的战略决策。

公司股东旨在将公司的成功延续到将来,并怀着持续增长的强烈愿望,在一个健康的商业环境中建立长期的合作关系。

彼欧公司已成长为汽车零配件和车身模块、汽车燃油系统及废物容器解决方案领域的全球领导者,为世界各地的政府机构和公司提供产品和服务。

在过去10年间,虽然全球经济遭遇困难,但公司仍实现了持续增长,规模扩大至三倍。彼欧公司目前在全球30个国家中有22,000名员工、110家工厂、22个研发中心。

公司在全球的领导地位并不是靠意外或运气得来的,而是源于不断创新、进行战略投资及坚守对包括员工在内的利益相关者的承诺。近些年来,彼欧公司通过提高对国际市场的关注,并在迅速成长的中国、印度、俄罗斯和拉美市场进行扩张,实现了持续繁荣。

从经营方式,到安全和环保政策,再到生产的产品,彼欧公司完全致力于成为一家有社会责任感的公司。

在员工和地球福祉方面,我们一直在努力超越人们的预期。

彼欧公司的员工知道,我们不仅认真对待他们的健康和安全,而且还一直在寻找新方法,降低公司运营对环境的影响,并创造能有利于实现未来可持续发展的产品。

从产品设计到生产线,彼欧公司的安全管理系统融入到了工厂的所有流程和业务活动中。我们有100名员工负责健康和安全网络,其中包括高层管理人员及集团、部门和工厂的经理。我们的计划基于一个持续改进的模型,其终极目标是完全消除工作场所的事故和职业病。

作为对环保型发展的承诺的一部分,我们为汽车生产商和社区设计了“绿色”解决方案,包括能让车更轻、降低污染排放和减少废物的产品

英文介绍:

Shaped by innovation, investment and internationalsuccess, Plastic Omnium’s history began in 1946.

In thesecond half of the 20th century, the company diversified its operations,increased its manufacturing and commercial presence outside France, expandedits offering for public authorities and developed its two core businesses,while stepping up investment programs to develop innovative products andservices.

Since 2000, PlasticOmnium has nearly quintupled its revenue while consolidating its positions inits Environment and Automotive businesses. The Company’s growth is also drivenby targeted acquisitions that expand the offering and extend the customerportfolio.

Plastic Omnium’sclose proximity to automakers around the world enables it to serve their needseach day, with a well-balanced mix of global development and local presence.

Throughits investments and alliances, Plastic Omnium has built a remarkable industrialnetwork with 22 R&D centers in 12 countries.

The EnvironmentDivision has developed a regional network with 1 international R&D center,11 European plants, and offices in 12 countries.